fanourgimata

το όμμα του σκώμματος

ΚΟΡΑΚΑΣ, ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ…

Posted by MAKIS στο 13/02/2011

ΚΟΡΑΚΑΣ, ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ

Το κείμενι της παρούσας ανάρτησης αποτελεί το περιεχόμενο ενός e-mail που μου στάλθηκε και το οποίο παραθέτω αυτούσιο γιατί αντιπροσωπεύει πλήρως και τις δικές μου απόψεις. Επιτέλους, ας γίνει κάτι και με αυτό το έκτρωμα (εκτροπή του Συντάγματος) της λεγόμενης «βουλευτικής ασυλίας». Πρόκειται περί εξευτελισμού της δημοκρατίας και της νοημοσύνης μας!

Σημ.: Με την ευκαιρία να σας υπενθυμίσω ότι η βουλευτίνα κυρία Μιλένα, στην οποία αναφέρεται το παρακάτω κείμενο, είναι από πέρυσι και συνταξιούχος (!) του ΙΚΑ, με σύνταξη πάνω από 2.000 €, γιατί …πέρασε ένα φεγγάρι από την «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ», στα πλαίσια του «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»! Τι να σου κάνει η πτωχή αφού τα 10.000 ψωροευρώ το μήνα μήνα που παίρνει σαν βουλευτίνα και τα 9.000 € διατροφή που παίρνει από τον πρώην σύζυγό της, μόλις και μετά βίας της φτάνουν για το …γάλα του παιδιού της! Ευτυχώς, που ως …οσσιαλίστρια είναι γαλουχημένη με «αρχές» και εκπαιδευμένη στη λιτότητα, ώστε να μπορεί με ένα …γλίσχρο μηνιαίο εισόδημα, γύρω στα 22.000 – 25.000 ευρώ, να τα βγάζει πέρα μαζί με το κακόμοιρο σπλάχνο της! Φαντάζεσθε τι θα γινόταν εάν είχε «φιλελεύθερες» απόψεις και είχε διαφθαρεί από τον καπιταλισμό; Δεν θα της έφτανε το Δ.Ν.Τ. για …πρωϊνό και μάλλον, θα είχε τον Στρος Καν για μπέϊμπι σίτερ! Δόξα τω μεγάλω Θεώ του σοσιαλισμού που έδωσε στον κόσμο τους σοσιαλιστές Μπεν Άλι,  Μουμπάρακ, Πάγκαλους, Δομίνικους και Μιλένες! [βιογραφικό: ΜΙΛΕΝΑ]

Κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει.

 

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ  ΟΤΙ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,

ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ «ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ !!!»;

 

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ,

ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

«ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ».

ΚΡΙΜΑ !!!

7-2-2011

Η καθαρά συντεχνιακή σπόφαση των Ελλήνων βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη βουλευτική ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων  Συγγελίδης, καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή (δηλαδή ΕΜΕΙΣ), πρέπει να. πληρώσει .πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικά έξοδα! (σημ. blog: στην κυριολεξία πληρώνουμε, πλην των μισθών τους, και τα γ@μησι@τικ@ τους! Κύριε, φυλακή θου τω στόματί μου…)

Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ’ επέκταση επισφραγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!

Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην σύζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ , ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!) ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ……….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: