fanourgimata

το όμμα του σκώμματος

  • ΜΕΤΑ

  • Top Posts

  • VideoClub

  • Μουσικές Σπονδές

    Μουσική για Ευήκοα Ωτα

  • Advertisements

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΑΛΩ

Posted by MAKIS στο 30/05/2010

ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ (ενίοτε συγχέονται με τα ...γομάρια)

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΑΛΩ

29η Μαϊου σήμερα – αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό – και, δυστυχώς, πεντέμισυ αιώνες μετά την άλωση της Πόλης, ζούμε ξανά μια νέα άλωση, την άλωση της νεώτερης Ελλάδας από τα οικονομικά κέντρα του καπιταλισμού, με την κερκόπορτα να ανοίγει, όπως και τότε, πάλι από μέσα. Όχι όμως από κάποιους άγνωστους, αλλά από αυτούς που είχαν ταχθεί με  την ψήφο μας και τον όρκο τους (!) να την φυλάνε. Δηλαδή, από το πολιτικό σύστημα που είχε τις τύχες μας στα χέρια του και το οποίο με την αβελτηρία, την ασυδοσία και την απληστία του οδήγησε τη χώρα στη νέα υποτέλεια και εκχώρησε τη διακυβέρνησή της στους γύπες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Το πως φτάσαμε στη εθνική αυτή εξαθλίωση είναι πια γνωστό και έχει γραφεί κατά κόρο. Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο, γιατί αν περιμέναμε από τα ΜΜΕ να μας φωτίσουν, θα ήμασταν ακόμα μακριά νυχτωμένοι. Έτσι λοιπόν ακόμα και σήμερα, εν μέσω του απίστευτου διεθνούς διασυρμού που περνάμε ως χώρα και της ραγδαίας κατάρρευσης και των στοιχειωδεστέρων κατακτήσεων των εργαζομένων, μαθαίνουμε πως γίνονται διορισμοί στο δημόσιο (!) των …«δικών μας παιδιών» (πράσινων, σήμερα), παρά τα όσα έχουν ειπωθεί και διαπιστωθεί για την υπερτροφική διόγκωση του κράτους. Μια διόγκωση που απορροφά το 70 % του ετήσιου προϋπολογισμού για την εξύπηρέτησή της!

Συγκεκριμένα, ήρθε στο φώς ο διορισμός, μέσα στο 2010, ενός μεγάλου αριθμού υπαλλήλων στην (αμαρτωλή) Βουλή, πού λέγεται ότι φτάνει γύρω στα 250 άτομα, και των οποίων τα ονόματα ξεφουρνίζονται σιγά – σιγά, με αλλεπάλληλα ΦΕΚ, προφανώς για να μην δώσουν …στόχο! Βεβαίως, στην Βουλή επικαλούνται κάποιο παλιότερο νόμο που επέτρεπε αυτούς τους διορισμούς! Στο κράτος της ανομίας, εν αρχή ην ο ΝΟΜΟΣ! Με τη διαφορά ότι ο νόμος αυτός ψηφίστηκε το 2008 και πως υπό τις παρούσες συνθήκες του «βουλιάγματος, θα μπορούσε να τροποποιηθεί με νομοθετική παρέμβαση και να ακυρώσουν αυτές οι προσλήψεις, κοινή συναινέσει. Όταν όμως αυτές αφορούν σε «κολλητούς» βουλευτών και στελέχη των κομματισμών μηχανισμών, κάθε απόχρωσης, η αριστερά όχι μόνο κάνει τα στραβά μάτια για ότι κάνει η …δεξιά – πράσινη  ή γαλάζια – αλλά η μια τρίβει την άλλη και οι δυό μαζί το πρόσωπο, όπως λέει και ο αγανακτισμένος, αλλά πάντα στην απόξω, λαός! Στο ενδοκοινοβουλευτικό ρουσφέτι η σύμπνοια είναι υπερκομματική. Και μετά μας την βγαίνει ο μονίμως λεονταρίζων ξεπέτσωτος πρόεδρος του εν τω Συντάγματι εδρεύοντος οίκου απωλείας, για να μας πει «…τέρμα αυτά που ξέρατε, τώρα ήρθαν οι επαγγελματίες «τίμιοι»! Αυτοί, δηλαδή, που εξέθρεψαν Άκηδες (βλ. pdf ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ), Μαντέληδες και πλειάδα άλλων φυντανίων σοσιαλιστικής αγνότητας. Και προς επίρρωσιν του ηθικοπατριωτικού του κηρύγματος, μας δίνει και έναν αριθμό λογαριασνού για τη σωτηρία της πατρίδας. Με τέτοια πατριδολαπηλεία ελπίζετε ότι μπορούμε να την σκαπουλάρουμε;

 Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα από τα διαδοχικά ΦΕΚ των διορισμών, το 324 τ.Γ¨, καθώς  και μια συγκεντρωτική λίστα με τα ονόματα όπως κυκλοφόρησε στα διάφορα blogs (capital.gr κ.α.). Τουλάχιστον να ξέρουμε που βρισκόμαστε και πως οι συμβασιούχοι των stage πετάχτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες στο δρόμο!

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ   ΦΕΚ-324_26.04.10

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: